SMALL GROUP TRAINING BIJ BRENT PERSONAL TRAINING & COACHING

Individueel trainen is niet voor iedereen weggelegd. Echter vindt ook niet iedereen het prettig om in een grote groep te sporten. Vind de perfecte middenweg tijdens de small group training bij Brent Personal Training & Coaching. Tijdens deze training sport je in een klein groepje en komen uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie aan bod. Gedurende de small group training sport je in een kleine groep van maximaal 4 personen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan makkelijk en snel een intakegesprek in via het contactformulier of volg vrijblijvend een gratis proefles.

Onder professionele en gerichte begeleiding werk jij aan het verbeteren van je gezonde leefstijl!

ONDER BEGELEIDING SPORTEN MET EEN PERSOONLIJKE SPORTCOACH

Een small group training heeft verschillende voordelen. Zo hebben veel mensen niet de motivatie om alleen te sporten. Het belangrijkste doel van de small group trainingen is om elkaar juist te motiveren en plezier te hebben. De trainingen zijn kort, maar erg krachtig, waardoor je snel resultaat boekt. Het gaat om een total body work-out, waarbij je zowel op kracht als conditie traint. Voor groepen tot maximaal 4 personen is het mogelijk een sportieve groepsles te organiseren, in de breedste zin van het woord. Groepslessen worden verzorgd op de sportschool of op locatie. Er is veel mogelijk, van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit, van stabiliteit tot coördinatie en zelfs meer! De trainingen zijn gevarieerd en alle spiergroepen komen aan bod. De trainingen kunnen daarnaast binnen of buiten plaatsvinden, dit gaat uiteraard in overleg met de groep.

WAAROM EEN SMALL GROUP TRAINING BIJ BRENT PERSONAL TRAINING & COACHING?

- Personal training in een privé sportschool - Sport én voeding in één persoonlijke traject - Flexibele trainingstijden: trainen wanneer het jou uitkomt - Probeer vrijblijvend een gratis proefles

Ben je overtuigd?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Small group training