Personal training

Personal training bij Brent Personal Training & Coaching is afgestemd op jouw doel. Wil jij afvallen, sterker worden of je conditie verbeteren? Dan is personal training het perfecte middel om zo effectief en snel mogelijk je doel te behalen. Bij Brent Personal Training & Coaching worden de trainingen op een laagdrempelige en professionele manier verzorgd. Er worden concrete doelstellingen gemaakt aan de hand van een uitgebreide intake. Vervolgens wordt een persoonlijk trainingsschema gemaakt die aansluit op jouw doelen.

Onder professionele en gerichte begeleiding werk jij aan het verbeteren van je gezonde leefstijl!

Voeding/mindset

Er zijn nog twee belangrijke thema's die invloed hebben op een gezonde leefstijl, namelijk voeding en mindset. Misschien ben je gewend om dingen al jaren op een bepaalde manier te doen? Of vind je het lastig om de juiste keuzes te maken voor de beste voeding? Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd tijdens de coaching momenten in de training.

Beweging is erg belangrijk bij het werken naar een gezonde leefstijl.

Coaching

Zoals hierboven vernoemd is voeding en mindset naast het bewegen erg belangrijk! Op bovenstaande thema's zal ik jou zoveel mogelijk coachen tijdens het trainen. Wil jij liever gecoacht worden over andere thema's tijdens of na het trainen? Dit is geen enkel probleem. De coaching zal altijd aansluiten op jouw doel om gedragsverandering te laten plaatsvinden.

Voor blijvend resultaat is het belangrijk dat de drie thema’s met elkaar in balans zijn.

Ben je overtuigd?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Mogelijkheden