Succes verhalen bij Brent Personal Training & Coaching

Op deze pagina vind je een aantal succes verhalen die reeds bij Brent Personal Training & Coaching behaald zijn:
'Rob heeft door het volgen van Personal Training sinds jaren pijnvrij een hele week kunnen snowboarden. Zijn lichamelijke klachten aan enkel en knie zijn drastisch verminderd'.

ONDER BEGELEIDING SPORTEN MET EEN PERSOONLIJKE SPORTCOACH

'Emma is in maar liefst 8 maanden tijd 19 kilo kwijt geraakt. Een fantastisch resultaat wat behaald is door middel van Personal Training. Een super mooi voorbeeld van een goede balans tussen trainen, voeding en mindset!

Sporten in combinatie met ondernemen heeft mij zoveel opgeleverd

'Rudolf is een gedreven en erg enthousiaste ondernemer. Je kunt wel zeggen een 'workaholic'. Rudolf heeft de afgelopen 4 jaar Personal Training gevolgd. Rudolf trainde 2 tot 3 keer per week. In deze 4 jaar is zijn gewicht behoorlijk gedaald en leeft Rudolf een stuk gezonder. Niet alleen Rudolf zijn gewicht is gedaald maar ook heeft Rudolf mooie doelen behaald op het thema 'timemanagement'.

Sporten met een Personal Trainer heeft mij veel opgeleverd.

'Robert is eigenaar van Rosec Security. Door de drukte cijfer je sporten vaak het eerste weg. Het voordeel van trainen met een Personal Trainer is dat je gegarandeerd gaat sporten. Je bent bereid om net dat stapje extra te zetten wat je in een sportschool niet doet.
Het trainen heeft mij tot nu toe al veel opgeleverd. Ik voel mij mentaal en fysiek sterker en fitter. Dit heeft vele voordelen voor het ondernemen'.

Kracht en conditie ontzettend verbetert doormiddel van Duo Personal Training

'Charlotte en Ilse hebben duo Personal Training gevolgd. Ondanks dat zij allebei een ander doel hadden konden de trainingen zo gecombineerd worden dat het voor beide erg effectief trainen was. Naast het behalen van resultaten lag de focus ook de techniek en uitvoering van de oefeningen.
Charlotte en Ilse zijn beide in kracht en conditie erg vooruit gegaan'.

Ben je overtuigd?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Succesverhalen