Fitter en vol energie voor mijn bruiloft

Het doel van Rik was om in 6 maanden in shape te komen voor zijn bruiloft. Na 3.5 maand is hij al ruim 4 kilo kwijt en 4% in vetpercentage gedaald.

'De persoonlijke aandacht, voedingsadviezen en trainingen op maat hebben er ook voor gezorgd dat ik meer energie heb en mentaal sterker ben. Brent Personal Training & Coaching is voor mij een goede keuze geweest!'

Stok achter de deur en net een stapje extra zetten

Robert is eigenaar van Rosec Security. Door drukte is sporten vaak het eerste wat weggecijferd word. Het voordeel van trainen met een personal trainer is de stok achter de deur en eerder bereid net dat stapje extra te zetten wat je in een sportschool niet doet.

'Het trainen heeft mij tot nu toe al veel opgeleverd. Ik voel mij mentaal en fysiek sterker en fitter. Dit heeft vele voordelen voor het ondernemen!'

Weer pijnvrij op wintersport

Rob heeft door het volgen van personal training sinds jaren pijnvrij een hele week kunnen snowboarden. Zijn lichamelijke klachten aan enkel en knie zijn drastisch verminderd.

Onder begeleiding sporten met een personal trainer

Emma is in maar liefst 8 maanden tijd 19 kilo kwijt geraakt. Een fantastisch resultaat wat behaald is door middel van personal training.Een super mooi voorbeeld van een goede balans tussen trainen, voeding en mindset!

Kracht en conditie verbetert d.m.v. duo personal training

Charlotte en Ilse hebben duo personal training gevolgd. Ondanks dat zij allebei een ander doel hadden konden de trainingen zo gecombineerd worden dat het voor beide erg effectief trainen was. Naast het behalen van resultaten lag de focus ook de techniek en uitvoering van de oefeningen.
Charlotte en Ilse zijn beide in kracht en conditie erg vooruit gegaan.

Ben je overtuigd?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Succesverhalen